Tori on tänä vuonna mukana Nenäpäivässä!

Torin käyttäjät voivat osallistua jättämällä sivustolla erityisen Nenäpäivä-ilmoituksen ja lahjoittaa tuottoja kampanjaan kehitysmaiden lasten hyväksi.

Torin oma Nenäpäivä-kasvo Arja Koriseva kannustaa kampanjassa torittajia siivoamaan kaappinsa hyväntekeväisyyttä varten. Palvelu on tuttu myös Korisevalle itselleen.

– Olen hirveän huono asettumaan koneen äärelle paitsi hoitaakseni juoksevia asioita. Mutta olen huomannut, että Tori on kyllä todella hyvä ja toimiva systeemi.

Torista on ollut myös yllättävää apua kinkkisessä tilanteessa.

– Meillä on paljon tallennettuna pienille videokaseteille tärkeitä elämän hetkiä. Kamera meni jonkin aikaa sitten rikki, mutta ystäväni löysi lopulta Torista meille uuden samanlaisen kameran. Sillä pystyi pyörittämään videoita, ja ne saatin onneksi talteen!

Arja Korisevalle itselleen kertyy luonnollisesti paljon esiintymisvaatteita, joiden elämä jatkuu uudella omistajalla. Myös lasten tavarat kiertävät Korisevan perheestä eteenpäin.

– Lapseni ovat hyvin eri-ikäisiä, joten tavaraa kertyy paljon. Minun pitäisi seuraavaksi panna pienimmän vanhoja tavaroita myyntiin, esimerkiksi lasten pienet tuolit ja pöytä. Aion myös myydä vanhoja äänentoistolaitteitani, eli kaikki musiikinharrastajat, huomio!

Arja Koriseva kannustaa kaikkia suomalaisia panemaan itselle tarpeettomat kamppeensa myyntiin Nenäpäivän hyväksi.

– Nyt, kun kaikki me olemme aktiivisia, iso pyörä voi pyörähtää. Ja kun pääsee ylimääräisestä tavarasta eroon ja uskaltaa päästää irti, siinä kaappeja tyhjentäessä voi samalla tehdä oikein kunnon sielunsiivouksen!

Olemme myös saaneet myyntiin julkkisten lahjoittamia tavaroita, ja niistä plompsahtelee ilmoituksia Toriin aina marraskuun alkuun saakka. Pysykäähän siis kuulolla!

Tagged with →