Pieni hyötyliikunta heti aamusta piristää mieltä ja kehoa, mutta mitä jos pyöräily ei nappaakaan? Ei hätää, kyllä maailmaan kulkutapoja mahtuu! Listasimme Torista vaihtoehtoja työmatkan taittamiseen lihasvoimin.

1) Longboard

Longboard eli tuttavallisemmin lonkkari on pitkänmallinen skeittilauta, jolla matka sujuu tasaisemmin ja nopeammin kuin yleisemmillä temppuiluun tarkoitetuilla laudoilla. Longboardin hyvä puoli on, että sen säilyttäminen ei tarvitse kummempia tiloja ja sateen sattuessa sen voi napata kainaloon ja kulkea vaikkapa bussilla.

Katso Torin longboard-ilmoitukset.

Lonkkari

Longboard eli lonkkari

2) Rullaluistelu tai rullahiihto

90-luvun muistavat muistavat, miten kova juttu rullaluistimet aikoinaan olivat – ja osaavat siitä päätellä, miten edullisesti niitä saa Torista nyt. Itse luistelu on aivan yhtä hauskaa kuin silloinkin!

Tai jos talvilajeista hiihto on lähempänä sydäntä, voi sijoittaa rullasuksiin ja lykkiä töihin.

Torin rullaluistimet löytyy täältä.

Rullaluistimet

Rullaluistimet

3) Juoksu

Töihin juokseminen vaatii ehkä hieman enemmän pohjakuntoa ja mahdollisuuden käydä suihkussa, mutta se on yllättävän varteenotettava vaihtoehto. Sitä voi näppärästi yhdistää muihin kulkuvälineisiin ja juosta esimerkiksi vain pari kertaa viikossa tilanteen, matkan ja kunnon mukaan.

Lompakon, puhelimen ja muut tavarat saa kuljetettua kevyessä juoksurepussa tai Spibeltin tapaisessa vyölaukussa.

Etsi juoksutarvikkeita Torista.

Spibelt työmatkajuoksijalle

Spibelt työmatkajuoksijalle

4) Potkulauta tai kickbike

Pyöräily ei selän lihasten vetreyttä juurikaan edistä. Niinpä kumaran istumatyöläisen paras ystävä voi olla liikenneväline, jossa jalka heiluu rivakasti pistäen selkälihaksetkin hommiin. Ja jos potku jää päälle, voi talvella vaihtaa potkukelkkaan.

Katso Torin kicbike-ilmoitukset.

Kickbike

Kickbike

5) Kengurupallo

Listan musta hevonen on todellinen nautiskelijan valinta. Pitemmillä matkoilla voi maistua puulta, mutta miten riemukasta onkaan pomppia menemään vailla huolta huomisesta! Lisäksi kengurupalloille on niitä omia parkkiruutujakin…

Kengurupallo

Kengurupallo on nautiskelijan valinta!

Tagatty avainsanoilla →