Torin valtavasta valikoimasta löytyy varmasti mieluisa lahja jokaiselle isälle. Olipa isän kiinnostuksen kohteena autot, kirjallisuus, metsästys ja kalastus, musiikki, viinit ja ruoka, elektroniikan hifistely tai jokin urheilulaji, Torissa teet isää ilahduttavia lahjalöytöjä.

Lahjan ei aina tarvitse olla uusi, jotta se olisi saajalleen mieluinen. Kierrätyslahjalla on oma tarinansa ja se on osa lahjan hienoutta. Kierrätyslahjan hankintaan nähdään enemmän vaivaa ja puntaroidaan onko se varmasti saajalleen mieluisa. Tiettyjen tuotteiden kohdalla arvo kasvaa sitä mukaa mitä enemmän niillä on historiaa takanaan, näin esim. keräilytuotteissa. Anna isälle lahja, jolla on tarina!

Tärkeintä on, että tarpeeton tavara löytää uuden kodin jostain toisaalta eikä käyttökelpoinen materia päädy jätteeksi.

Keräsimme alle 10 isänpäivän lahjavinkkiä, joilla voisit isää ilahduttaa!

Pelit ja konsolit

Torin pelaamisen osiossa on 10 000 ilmoitusta, joten pelaamisesta kiinnostuneille isille löytyy paljon lahjaideoita. Valikoimassa on erilaisia konsoleita sekä niiden pelejä, ja tietysti pelaamiseen kuuluvia lisätarvikkeita, kuten ratteja ja polkimia. Anna isälle lahjaksi pelaamisen iloa!

Torista isänpäivälahjat pelimiehille.

Työkalut

Torista löydät hyödylliset isänpäivälahjat käsistään taitavalle nikkaroijalle ja remontti-Reiskalle. Jos isä tykkää puuhastella erilaisten remontti- ja rakennusprojektien parissa, niin anna hänelle lahjaksi työkaluja. Kunnon laitteilla tulee hyvää jälkeä ja valmista syntyy nopeammin.

Lahjoja nikkaroivalle isälle.

Audio ja musiikkilaitteet

Anna isälle lahjaksi omaa aikaa musiikin parissa! Laadukkaat laitteet takaavat hyvän äänentoiston ja nostavat nautinnon uudelle tasolle. Torin musiikkilaitteiden osiossa on tuhansia ilmoituksia, joista voit valita juuri sinun isälle sopivimman lahjan.

Anna isälle lahjaksi aikaa uppoutua musiikin maailmaan.

Golf-varusteet

Jos isäsi on intohimoinen golfaaja, joka lähestulkoon asuu viheriöllä, anna hänelle harrastusta tukeva lahja. Jokainen golfaaja hukkaa pallonsa toisinaan, joten varapalloja on hyvä olla laukussa mukana. Vai tarvitseeko isä kenties uuden putterin tai lyöntihanskan? Torissa on kelpo valikoima golf-varusteita, joita lajin harrastaja taatusti lahjana arvostaa.

Muista viheriöillä viihtyvää isää golf-varusteilla.

Soittimet

Kitarat, bassot, vahvistimet, pianot, urut, koskettimet, rummut – Torin tuhansien soittimien valikoimasta löytyy ihan kaikenlaisia soittimia musiikkia ja soittamista harrastavalle isälle. Valikoimasta teet lahjalöytöjä pitkän linjan vannoutuneelle musa-isälle kuin aloittelijallekin, joka vasta haaveilee uuden soitinharrastuksen pariin lähtemisestä.

Anna isänpäivälahjaksi soitin musiikkia harrastavalle isälle.

Puhelimet

Onko isän puhelimessa näyttö rikki tai onko se ikänsä puolesta päivittämisen tarpeessa? Torin valtavassa puhelinvalikoimassa on tuhansia ilmoituksia, joista voit valita oman isäsi tarpeisiin parhaiten sopivan vaihtoehdon. Tarjolla on ihan uusia puhelimia, hyväkuntoisia käytettyjä ja jopa keräilyharvinaisuuksia.

Torin valikoimassa on tuhansia puhelimia – uusia ja käytettyjä.

Kirjat ja lehdet

Harrastekirjat, romaanit, novellit, runokirjat, historiikit, keräilylehdet ja -teokset. Torin kirjat ja lehdet -osiossa on yli 50 000 ilmoitusta, josta voit tehdä todellisia lahjalöytöjä isälle. Anna isälle lahjaksi lukemisen iloa!

Torin valikoimassa on kirjallisuutta laidasta laitaan, myös äänikirjoja!

Keräilyharvinaisuudet

Tori on varsinainen keräilijän mekka! Torista voi löytää sellaista mitä kaupasta ei enää saa – tuotteita, joiden valmistus on jo lopetettu. Keräily-osiossa on lähes 40 000 ilmoitusta tälläkin hetkellä. Astioita, rahoja ja mitaleja, patsaita, pelipaitoja, design-lasitavaraa ja koriste-esineitä. Anna lahjaksi jotain mitä isä keräilee ja kartuta kokoelmaa.

Tori on keräilijän mekka.

Kalastustarvikkeet

Kalamiehille löytyy Torista tuhansia lahjaideoita: uistimia, kalastusvaatteita ja -kenkiä, vaappuja, verkkoja, virveleitä, vapoja ja talvikalastukseen pilkkireppuja sekä kairoja. Siis kaikkea kalamiehen tarpeisiin!

Kaikkea kalamiehille Torista.

Elämyslahjat

Anna isälle lahjaksi elämys! Ilahtuisiko isä kenties kuumailmapalloilusta, ralliautoilusta tai tandem-hypystä? Vai arvostaako hän kulinaristisia nautintoja, hierontaa ja hemmottelua tai pakohuone-tyylistä ongelmanratkaisua? Valitse isän persoonaan sopiva elämyslahja, jonka hän varmasti muistaa pitkään.

Anna lahjaksi elämys.

Tagged with →