Hyviä uutisia kaikille ahkerille torittajille ja aarteenetsijöille: olemme uudistaneet hakuvahtiamme! Saimme siihen liittyen paljon palautetta, jonka perusteella uudistimme etenkin sähköpostin kautta toimivaa mailivahtia.

Perusidea pysyy samana. Toriin kirjautunut käyttäjä voi sopivan haun askarreltuaan tallentaa sen sellaisenaan hakuvahdiksi, joka ruksuttaa automaattisesti talteen haut käyttäjän puolesta. Käyttäjä itse voi valita käykö katsastamassa osumat Torissa vai tilaako niistä sähköpostiin päivittäisen uutiskirjeen, joka herättelee, kun omaa hakua vastaavia tavaroita tulee myyntiin.

Sähköpostiin tilattava koostekirje kokoaa edellisen kirjeen jälkeen tulleet uudet osumat, eikä kaikkia hakuvahdin tallentamia osumia niin kuin ennen. Tästä saimme aiemmin paljon palautetta, ja uskomme, että nyt uusittuna se palvelee paremmin tarkoitustaan.

Torin hakuvahti

Tämä puukuorinen harvinaisuus pääsi lipsahtamaan ohi!

Vanhaan tuttuun tapaan yksi hakuvahdin kiinnostavista puolista on mahdollisuus saada talteen myös jo poistetut ilmoitukset. Sen avulla on helppo seurata esimerkiksi hintatasoa nopeasti kaupaksi käyvissä tavaroissa tai harvemmin tarjolla olevissa keräilyaarteissa.

Jos hakuvahti ei siis ole tuttu, niin nyt kannattaa mennä testaamaan!

Ps. Lämpimät kiitokset vielä kaikille arvokasta palautetta antaneille: sen perusteella pyrimme tekemään Torista yhä paremman ja toimivamman. Ollaan siis yhteyksissä myös jatkossa!

Tagatty avainsanoilla →