Siivous, tarjoilut, lahjat, koristeet, musiikki ja ties mitä muuta. Joulu aiheuttaa yllin kyllin puuhaa. Joidenkin kohdalla työlistalle nousee myös jouluvieraiden majoituksen järjestäminen. Otitpa sitten sukulaiset ja ystävät luoksesi yökylään vapaaehtoisesti tai pakon sanelemana, täytyy heille järjestää vähintään makuupaikka.

Mikäli syksyllä hankittu design-sohvasi ei taivu pediksi eivätkä vieraat itse äkkää majoittua paikalliseen hotelliketjuun, tarjoaa Tori sinulle monta oivaa keinoa tilanteen pelastamiseksi.

1. Majoitustilojen perusvarustus kuntoon
Jo muutamalla kympillä saat kokoontaitettavan sängyn tai sähköpumpulla täytettävän ilmapatjan, joilla vieraasi viettävät yönsä kohtalaisen mukavasti. Lomien päätteeksi tuotteet on helppo sulloa pienempäänkin kellarikomeroon seuraavia pyhiä odottamaan.

2. Lisätarvikkeet täydentävät kokemusta
Hyvä isäntäväki tarjoaa vierailleen kyläilyn aikana tarvittavat pyyhkeet ja lakanat. Mikäli liinavaatekaappisi ammottaa tyhjyyttään tai vierastekstiilisi ovat päässeet kulahtamaan, Torista saat näppärästi täydennystä ilman kauppakeskusten jouluruuhkissa palloilua. Hurmaa vieraasi suosimalla suomalaista – tällä hetkellä valikoimastamme löytyy täysin käyttämättömänä esimerkiksi Luhdan pyyhkeitä sekä Finlaysonin Muumi-lakanoita.

3. Avaimet käteen -ratkaisu yksityisyyttään arvostavalle
Onko asuntosi sittenkin liian ahdas koko suvun majoittamiseen? Tai haluatko ehkä muuten vaan pientä etäisyyttä vierailevaan delegaatioon?

Asialleen omistautunut ongelmanratkaisija pistää toimeksi ja vuokraa pihalleen asuntovaunun, jossa vieraat nauttivat tiiviistä joulutunnelmasta ilman, että itse asunnon koko lattiapinta-ala täyttyy eri tyyppisistä patjaviritelmistä. Vinkki: asuntovaunu toimii myös erinomaisena pukuhuoneena seurueen pukille!

4. Viimeistele fiilis jouluisilla tilpehööreillä
Tori auttaa myös muissa jouluun liittyvissä hankinnoissa. Tarjolla on satoja joulukoristeita, monenlaisia kuusia ja jopa puoliammattimaisia piparkakkutaloja.

Iloista joulun odotusta toivottaen,
Torin väki

Tagged with →