Olen viime päivinä kaivautunut Torin vuoden 2014 autotilastoihin ja minulla on ilo kertoa, että valikoimat sen kun jatkavat kasvuaan.

Näyttää todella siltä, että autoaan kauppaavat ovat sankoin joukoin löytäneet tiensä Toriin. Viime vuonna autoilmoitusten määrä peräti tuplaantui meillä siten, että myynti-ilmoituksia kertyi vuoden aikana yli 300 000 kappaletta. Lähes puolet näistä oli yksityishenkilöiden jättämiä ilmoituksia eikä siis autoliikkeiden tekemiä.  

Pääosin palvelustamme etsitään niitä samoja menopelejä, joita käydään katsomassa myös autoliikkeissä. Torin viime vuoden autoilmoitusten suosituin merkki oli Toyota, ja perässä tuli Volkkari, Ford ja Volvo. Sen sijaan viidenneksi ylsi Mersu, joka Trafin uusien autojen myyntitilastossa on vasta sijalla 9.  

Torin top-10 automerkit 2014

Torin top-10 automerkit 2014

Autoja etsitään monenlaiseen tarpeeseen, mutta toki ilmoituksia selaillaan myös haaveilumielessä. Vai mitä sanotte näistä kulkupeleistä, joita on viime päivinä tutkailtu ahkerasti.  

Tällä Mersulla kelpaisi kaartaa työpaikan pihaan!

Tällä Mersulla kelpaisi kaartaa työpaikan pihaan!

Klassikko! Tällainen taitaa olla monelle haavetta vain.

Klassikko! Tällainen taitaa olla monelle haavetta vain.

Auton ostaminen on tärkeydessään tyystin eri asia kuin vaikka uuden maton hankinta, joten me täällä Torissa haluamme auttaa turvallisten kauppojen tekemisessä parhaamme mukaan. Näiden nyrkkisääntöjen lisäksi suosittelen vilkaisemaan myös nämä tiiviit vinkkivideot.

Mikäli haluat kuulla, mitä Torin toimitusjohtaja Jussi Lystimäki ajattelee 2010-luvun autokaupasta, käy kurkkaamassa video!   

Tagged with →