Joulu on meidänkin perheessä pitkään odotettua rauhoittumisen aikaa. Aaton syöminkien ja lahjojen avaamisen jälkeen on mukava istahtaa sohvan pohjalle sulattelemaan ja rentoutumaan kaikki yhdessä.

Takuuvarma hitti on meilläkin tuttu ja turvallinen pelikonsoli. Oikeastaan ainoa ongelma on löytää sellainen peli, jonka äärellä viihtyy ihan joka iikka.

Päätin kysyä Torin Facebook-tykkääjiltä vinkkejä koko perheen yhteisiin sessioihin soveltuvista konsolipeleistä. Mukavasti tuli vastauksia!

Kommenttien perusteella on hauska todeta, että uusimmat pelikoneet eivät ole täysin sivuuttaneet vanhoja klassikkokonsoleita. Lisäksi meidän poikakatraan suosimat liikunnalliset pelit nousivat vinkeissä esiin.

Tässä listaus torikansan suosimista koko perheen konsolipeleistä:

  • Nintendo 8-bit: Off Road. Autopeliklassikko vuodelta 1989, jossa vastakkain pelaaminen on se juttu.
  • Alkuperäinen Playstation: Crash Team Racing. Vauhdikas mikroautopeli vuosimallia 1999 pitää pintansa.
  • Kaikki yleiset pelikonsolit: Lego-pelit, kuten Lego Marvel Super Heroes. New Yorkiin sijoittuva toimintaseikkailupeli, jossa pääsee mittelemään useilla tunnetuilla supersankareilla.
  • Mm. Playstation 3 ja 4 sekä Xbox One ja 360: Minecraft. Hiekkalaatikkomainen maailmanrakennuspeli, jota voi pelata usean pelaajan voimin.
  • Xbox 360: Kinect Sports. Liikunnallinen, kuusi urheilulajia sisältävä peli, jossa voi kisata yksin tai muita vastaan.
  • Nintendo Wii: kaikki liikunnalliset pelit, joita ohjataan käden liikkeisiin reagoivalla ohjaimella.
  • Playstation 2 ja 3: Singstar-karaokepelit. Löytyy jopa 20 eri versiota erilaisiin musiikkimakuihin.
  • Kaikki yleiset pelikonsolit: FIFA-jalkapallopelit.

Näitä ja monia muita konsolipelejä löytyy Torista vaikka millä mitalla. Moni osaa tiensä apajille, sillä joulun välipäivinä konsolipelien myynti ja etsintä käy Torissa erittäin kuumana. Nopeus on valttia!

Tilastojemme perusteella voi tehdä muutamia kiinnostavia havaintoja.

Tämän vuoden hakumääristä on helppo todeta, että Playstation on pelikonsolien kuningas.

Kärkikolmikko haetuimmissa konsoleissa on: Playstation 3, Playstation 4 ja Nintendo Wii.

Torin vuoden viimeisten kuukausien haetuimpien pelien listaus kertoo, että tänä talvena rakennus-, musiikki- ja urheilupelit raikaavat suomalaisissa kodeissa.

Suosituimmat pelit ovat Singstar, NHL 15, GTA V, FIFA 15, Psychonauts, Pokemon, Buzz, Lego, Skylanders, Guitar Hero ja Sims.

Mukavia yhteisiä olkkarihetkiä!

Tagatty avainsanoilla →