Viime syksynä havaitsimme, että suurin osa leikkipuistomme leluista oli parhaat päivänsä nähnyt, eikä täysin ehjiä leluja oikeastaan enää puiston nurkista löytynyt. Päätimme yhdessä puiston vakiokävijöiden kesken kerätä joulujuhlassa kolehdin uusien lelujen hankkimiseksi.

Saimme kasaan yli 60 euroa, ja sillä rahalla ostimme vaikuttavan valikoiman vähän käytettyjä ulkoleluja: ison kuorma-auton ja traktorin, haravoita, lumikolan, kottikärryt, lapioita, autoja sekä astioita.

Lapset ovat olleet hankinnoista aivan innoissaan ja uusien työvälineiden myötä aktivoituivat hienosti myös leikkipuiston ulkotöihin!

Torin ulkolelujen valikoima oli valtava ja iloksemme huomasimme myös, että yksityisessä käytössä olleet ulkolelut ovat poikkeuksetta erittäin hyväkuntoisia. Hinta sen sijaan oli vain murto-osan uusien vastaavien lelujen hinnoista. Siksi saimmekin suht pienellä rahalla hyvän päivityksen leikkipuistomme lelulaatikkoon.

IMG_3106

Kaupunki tuskin jatkossakaan käyttää rahaa puistojen lelujen ostamiseen, joten aiomme jatkaa hyväksi todetulla linjalla ja aina tarpeen tullen hankkia uusia leluja leikkipuistoomme yhteisvoimin. Suosittelemme samaa muillekin hiekkalaatikkoporukoille, niin saadaan kaikki varastoissa ja autotalleissa lojuvat ulkolelut hyötykäyttöön lastemme iloksi!

Täällä voi tutustua Torin leluvalikoimaan tai pistää tarpeettomaksi jääneet lelut kiertoon jättämällä ilmoituksen.

IMG_3105

Tagged with →