Löytäjät-ohjelmassa etsittiin viime talvena Torin käyttäjille monenmoista tavaraa erilaisiin elämäntilanteisiin: oli muuttoa, sisustusongelmia, salaista mopohankintaa ja vaikka mitä. Ja aikamoisia aarteita löytyikin.

Nyt myös sinulla on mahdollisuus panna Löytäjät töihin puolestasi: kakkoskauden kuvaukset alkavat aivan näinä päivinä. Jos siis kaipaat suureen tai pieneen elämänmuutokseen jotakin tavaraa, lähde mukaan hyväntuuliseen leikkiin !

Tarvitsetko sisustusapua uuteen kotiin? Vai oletko aloittamassa uutta harrastusta? Tai ehkäpä haaveilet täydellisestä hifi-laitteistosta miesluolaasi? MTV:n Löytäjät etsii sinulle sopivat tavarat, ja tietysti fiksuun hintaan.

Lenseä Uolevi Nurmi jatkaa juontajana, ja taisteluparikseen hän saa tällä kaudella timanttisen sisustusammattilaisen Tea-Mariia Pyykösen.

Jutun juoni on tuttu: Kunkin jakson alussa tavataan päähenkilö ja kuullaan, mitä hän tarvitsee ja paljonko hankinnat saavat maksaa. Juontajat ryhtyvät molemmat tahoillaan kokoamaan sopivaa pakettia Tori.fi:stä, ja lopulta koittaa valinnan hetki: kumman juontajan valinnat miellyttävät päähenkilöä enemmän? 

Kerro hieman itsestäsi ja toiveistasi ja hae mukaan Maikkarin sivuiltaLöytäjiä kuvataan loppusyksyllä, ja ohjelma tulee ulos Ava-kanavalla keväällä 2016. 

Tagatty avainsanoilla →