Tori.fi:n ja MTV:n yhteistyössä syntynyt uusi televisiosarja Löytäjät starttaa AVAlla maanantaina 3.marraskuuta. Koko perheelle sopivassa letkeässä ohjelmassa juontajapari Uolevi Nurmi ja Hanna-Riikka Hosio auttaa eri elämäntilanteissa olevia ihmisiä löytämään Torista näiden tarvitsemia tavaroita.

Luvassa on 10 jaksoa hyväntuulisia kohtaamisia ja yllättäviä Tori-löytöjä. Kussakin jaksossa päähenkilö kertoo juontajille tilanteestaan ja toiveistaan. Tämän jälkeen juontajat klikkailevat kilvan Torissa ja kokoavat tarvittavat kamppeet.

Lopussa selviää, kumman juontajan saaliin jakson päähenkilö valitsee omakseen.

Ja mikä hauskinta, valitsematta jäänyt setti tulee myyntiin Toriin, josta se on kenen tahansa meidän ostettavissa!

Pääsimme kurkkimaan lokakuun alussa yhden jakson kuvauksia. Päähenkilöt olivat hyvällä meiningillä mukana, ja juontajat kisasivat toisiaan vastaan pilke silmäkulmassa.

Hanna-Riikka kurkistaa varastoon.

Hanna-Riikka kurkistaa varastoon.

Talven mittaan nähdään siis tosi hauskoja jaksoja ja tavataan kiintoisia tyyppejä. Ohjelmaan haki mukaan satoja ihmisiä – joukossa varmasti joku teistäkin! Jos et tällä kertaa mahtunut mukaan, ei huolta – seuraa ohjelmaa kanssamme kotisohvalla ja Twitterissä tunnisteella #löytäjät.

Palaamme Löytäjiin varmasti vielä täällä blogissa, kunhan ohjelma alkaa. Mistä sinä haluaisit Löytäjiin liittyen lukea lisää?

Kurkkaa ohjelman esittelyvideo!

Tagatty avainsanoilla →