Tulevana sunnuntaina 13.5.2018 liputetaan äitienpäivän kunniaksi. Suomessa äitienpäivää vietetään tänä vuonna sadatta kertaa, joten juhlapäivällä on jo verrattain pitkä perinne. Monen perheen traditioihin kuuluvat esimerkiksi aamiainen äidille vuoteeseen tai yhdessä nautittu herkullinen aamubrunssi.

Jokaisen äidin sydäntä lämmittää takuuvarmasti jälkipolven omin pikku kätösin askartelemat kortit ja pienet muistamiset. Perinteisesti äitiä on ilahdutettu äitienpäivänä myös valkovuokkojen kera.

Moni haluaa muistaa rakasta äitiä myös ostetuin lahjoin ja lahjakortein. Jos ei tarkkaan tiedä äidin lahjatarpeita ja mieltymyksiä, voi hankinta tuntua haastavalta. Vastuullisen kuluttamisen hengessä kokosimme alle muutamia lahjavinkkejä Torin ilmoituksista, joista äidit voisivat ilahtua.

Lahjan ei aina tarvitse olla uusi. Torista voi hyvinkin löytyä äidille mieluinen lahja mikäli tiedät hänen viehtyvän tiettyä merkkiä tai sarjaa kohtaan. Torista voit hankkia myös aineettomia lahjoja ja lahjakortteja sekä tukea hyväntekeväisyyskohteita.

Korut ja kellot

Korut ja kellot viimeistelevät äidin tyylin https://bit.ly/2rt2A5j

Blenderit

Blenderillä surauttaa hetkessä maukkaat smoothiet https://bit.ly/2wjogGE

Astiat

Kartuta äidin keräämää astiasarjaa https://bit.ly/2KJCmEs

Laukut 

Laadukas laukku on lähes ikuinen hankinta https://bit.ly/2JYFpHC

Pihakalusteet

Osta äidille kesätuoli, jossa voi hetken hengähtää https://bit.ly/2rrKTDX

Jopot

Jopo – äidille rentoon kesäpyöräilyyn https://bit.ly/2rtQGbh

Hyväntekeväisyyskohde 

Ostamalla Eero Heikkisen grafiikkavedoksen tuet lasten maksuttomia liikuntakerhoja.

Grafiikkateosten tuotto menee lasten liikuntakerhojen hyväksi: https://bit.ly/2jH5ksc

Tori toivottaa kaikille äideille ihanaa ja ansaittua juhlapäivää! Lahjaideoita voisi esittää loputtomiin mutta suukot ja halaukset ovat varmasti jokaisen äidin mielestä paras lahja.