Kesäkuu on täynnä levollista juhannuksen odotusta mutta myös herkeämätöntä opinahjojen opiskelijavalintojen kyttäämistä.

Kuten tiedetään, iloinen Sinut on valittu -kirje laukaisee välittömästi kuumeisen vuokra-asunnon metsästyksen. Lähes 100 000 vuosittaista aloituspaikkaa takaa sen, että nuorten muuttoliike on valtava. Mikäli oppilaitos vielä sijaitsee kasvukeskuksessa, on varmaa, että parhaat kämpät viedään päältä nopeasti.

Tässä muutama vinkki, joilla valjastat Tori.fi:n lyömättömäksi asunnonvälittäjäksesi!

1. Torista se asuntokin löytyy

Torissa on erittäin kattava valikoima vuokra-asuntoja. Tätä kirjoitettaessa vapaana on yli 5 000 vuokra-asuntoa ympäri maan.

2. Ole varhain liikkeellä

Niin se vain on, että nopeat syövät hitaat. Kohdekaupungin asuntotarjontaan kannattaa tutustua jo etukäteen, jotta saat käsityksen vapaiden asuntojen määrästä ja hintatasosta eri alueilla.

0189050483

Tästä lähtisi kalustettu huone kesäksi Lappeenrannasta.

3. Räätälöi haku omiin mieltymyksiisi

Torin hakukoneesta löytyvät kaikki oleelliset hakukentät. Voit esimerkiksi hakea pelkkiä opiskelija-asuntoja. Tämän lisäksi kannattaa kyllä kurkata myös muuta tarjontaa esimerkiksi niin, että asetat hakuun oman kipukynnyksesi kuukausivuokralle.

Myös yhteisasumisen eri muodoille on oma tunnisteensa.

Tori vuokraasunnot

4. Hakuvahti valvoo asuntotilannetta puolestasi

Kun haku on kerran luotu, se kannattaa ehdottomasti tallentaa hakuvahdiksi. Näin säästyt paljolta vaivalta. Halutessasi saat myös joka aamu tiedon uusista ilmoituksista sähköpostiisi.

5. Muista sähkösopimus ja kotivakuutus

Jahka unelmien ensiasunto löytyy, on syytä huolehtia muista asumisen välttämättömyyksistä. Torin ilmoitusten yhteydestä löytyy lukuisa joukko asumisen palveluita, kuten mahdollisuus vertailla kotivakuutuksia tai kilpailuttaa sähkösopimus.

Onnea asunnon etsintään – kärsivällisyys varmasti palkitaan!

Tagged with →