Uutiset, kadut ja sosiaalinen media ovat parhaillaan täynnä yhtä asiaa: Pokémonia. Myös Torin Pokémon-valikoima on tällä viikolla räjähtänyt valtavaan kasvuun ja kauppaa käydäänkin muun muassa t-paidoista, kylmälaukuista ja pehmoleluista.

Oheistuotteiden lisäksi meillä Torissa on parhaillaan tarjolla lukuisia erilaisia vaihtoehtoja Pokémonin pelaamiseen. Listasimme alle muutamia hyviä syitä tutustua näihin vaihtoehtoihin:

  1. Et innostunut Pokémon GO -mobiilipelistä. Puhelimensa kanssa harhailevat ihmiset näyttävät zombeilta ja ovat jatkuvasti vaarassa jäädä auton alle.
  2. Ulkona käveleminen on mielestäsi epämiellyttävää. Kohotat kuntoasi mieluummin salilla, missä ei ikinä sada tai tuule.
  3. Olet hipsteri ja teet asioita lähtökohtaisesti valtavirrasta poikkeavalla tavalla.
  4. Innostuit Pokémon GO -mobiilipelistä valtavasti ja haluat nyt päästä syvemmälle skeneen. Rakkaudesta lajiin.

Jos joku näistä osui sinuun kuin poképallo Drowzeehen, lue eteenpäin ja ota haltuun Pokémon-pelien kaikki kehitysmuodot!

Pokémon-korttipeliä pelataan yhdessä kaverin kanssa, eikä se edellytä kuin läjän Pokémon-kortteja. Tyypillisesti kullakin pelaajalla on omat korttinsa, joita kerrytetään ostamisen lisäksi myös vaihtamalla niitä muiden harrastajien kanssa.

Aloituspakkauksen saa esimerkiksi Torista, jossa on monenlaisia kokoelmia vaatimattomasta hulppeaan, ja sääntöihin voi tutustua helposti netissä. Välineurheilija hankkii lisäksi pelimaton, joka suojelee kortteja ylimääräiseltä kulumiselta.

Pokemon

Pokémon-konsolipelit ovat pitäneet pintansa jo 20 vuoden ajan, ja pelimuotoja, ominaisuuksia sekä laitteita on aikojen saatossa kehitetty lukuisia. Vuonna 1995 perustettu GameFAQs-sivusto tarjoaa rutkasti vinkkejä peleissä etenemiseen ja piilotettujen erikois-Pokémonien löytämiseen.

Onko sinun valintasi klassinen Game Boy Advance vai modernihko Nintendo 3DS? Yhteisöllisyyttä kaipaavat voivat pelata paristoilla toimivaa konsolia myös puistossa Pokémon GO -mobiilipelaajien seurassa. Tosifani hankkiikin lisävarusteeksi menneiden aikojen varavirtalähteen: ladattavat paristot.

Pokemon

Mitä sanot, tuleeko sinustakin näillä puheilla oman elämäsi Ash Ketchum?

Tagatty avainsanoilla →