Kesähäät! Ihanaa, että ne lähestyvät, mutta kylläpä järjestelyä riittää.

Tulevat morsiamet ja sulhaset ottavat juuri nyt kantaa kaikenlaisiin yksityiskohtiin hääpaikan koristeista kakkuun sekä musiikista kutsukortteihin. Päänvaivaa saattavat aiheuttaa myös istumajärjestys, serkkutytön gluteeniton ruokavalio ja morsiamen isän hauskaksi kuvailema puhe.

Onneksi hääauton löytyminen ei kuitenkaan ole mikään ongelma! Keräsimme avuksenne Torin tyylikkäimmät vuokra-autot, jotka taatusti kääntävät vieraidenne katseet ja tuovat suureen päivään juhlan tuntua. Millä näistä juuri sinä haluaisit saapua juhlapaikalle?

Klassinen valinta: Rolls Royce ’60

rollsroyce

Vaalea Rolls Royce on arvokas valinta. Tämä upeassa kunnossa pidetty yksilö näyttää hyvältä niin vihkipaikan pihalla kuin hääkuvissakin, ja luo ympärilleen romanttista tunnelmaa tyylistä tinkimättä. Rolls Roycen brändiin luottavat myös useat korkean profiilin julkimot, kuten laulaja Jennifer Lopez sekä jalkapalloilija David Beckham. Kenties tämä tunnettu menopeli sopisi teillekin?

Näyttävää glamouria: Lincoln Towncar

lincoln

Valkoinen limusiini tuo ylellisyyttä juhlaasi. Samppanjajäähdyttimellä, nahkasohvalla ja tähtitaivaan näköiseksi verhoillulla katolla varustettu elämyskaara kuljettaa teidät Hollywood-tyylillä paikasta toiseen ja huomataan varmasti. Bonuksena tähän mahtuu kyytiin suurempikin mekko!

Rohkea avomalli: Morgan ’60

Morgan

Arvaamattomia ovat Suomen kelit, mutta tässä avomallisessa Morganissa on sen verran tyyliä, että riski kannattaa ottaa! Tämän harvinaisuuden saa vuokrata oman valintansa mukaan kuljettajan kera tai ilman, ja sadekuuron sattuessa sympaattinen rättikatto huolehtii, että juhlapari säästyy pahimmilta kampauskriiseiltä.

Autoton vaihtoehto: polkupyörä

tandem2

Onko urheilu yhteinen juttunne tai haluatteko kenties suosia ekologisia valintoja? Hauska ja rohkea vaihtoehto autojen kaihtajille on persoonallinen tandem-polkupyörä. Tangot ja tarakka ovat oivallisia paikkoja koristeille ja juomapullot voi täyttää valitsemallaan virvokkeella. Toim. huom. neitojen kannattaa varautua pyöräilytilanteeseen vaihtovaatteilla tai ottaa etukäteen haltuun mekossa pyöräilyn parhaat käytännöt.

Toivotamme kaikille iloisia hääjuhlia ja rakkautta elämäänne, vuodenajasta ja valitsemastanne menopelistä riippumatta!

Tagatty avainsanoilla →