Suomen sääennusteessa tuntuu ajoittain näkyvän enemmän vettä kuin valtameressä. Oikeilla varusteilla syyskaudesta voi kuitenkin nauttia myös kuivin jaloin! Tapoja on useita – keräsin alle vaihtoehtoja eri tyyppisille ulkoilijoille.

Perinteiselle

Sateenvarjo - Tori.fi

Sateenvarjo on kenties suosituin tapa välttää kasvoille Niagaran lailla ropisevia pisaroita. Värikkäällä varjolla erotut kaupungin harmaasta massasta varmasti. Ajaton design ja jämäkkä runko tekevät tästä puoliautomaattisesta sateenvarjosta pitkäaikaisen ystäväsi.

Käytännönläheiselle

Sadetakki - Tori.fi

Pitkä sadetakki jättää kädet vapaiksi ja suojaa myös alakroppaa paremmin kuin tuulessa villisti heiluva sateenvarjo. Tyylejä ja värejä löytyy Torista moneen makuun, mutta yksi ehdottomista suosikeistani oli kuvassa esiintyvä Nanson trenssi.

Reippaalle kävelijälle

Kumisaappaat - Tori.fi

Oli kannustimena sitten koiran ulkoilutus tai Pokémon GO, kävelyä harrastavat oppivat arvostamaan kunnon kumisaappaita. Brittityylinen ruutukuosi sopii monenlaisiin asuihin ja pitkät varret suojaavat syvemmissäkin lätäköissä.

Perheen pienimmälle

Kurahaalari - Tori.fi

Lapset kasvavat nopeasti ulos sesonkituotteista, kuten kurahaalareista, joten vähän käytettyjä ja edullisia malleja löytyy Torin valikoimista runsaasti. Värikäs haalari on hauska valinta vauhdikkaalle vipeltäjälle, jolle päiväkodin pihan lätäkkö on päivän kohokohta.

Nelijalkaiselle ystävälle

Koiran sadepuku - Tori.fi

Soma sadepuku pitää hauvasi edes jossain määrin kuivana myös koiranilmalla. Pimeneviin syysiltoihin suosittelen heijastimilla varustettua versiota, jotta pyöräilijätkin huomaavat pienen ystäväsi.

Tositilanteeseen

Kahluuhousut - Tori.fi

Niin se vaan on, että joskus vettä tulee kuin saavista kaatamalla. Ja kauan. Jos pihamaasi on tulvivaa sorttia tai ulkotyöt kutsuvat kelistä riippumatta, saatat kiinnostua näistä kahluuhaalareista.

Ratkaisuhakuiselle

Loma-asunto - Tori.fi

Jos sadekelit eivät kerta kaikkiaan ole sinun juttusi, eikä mikään varuste voi tätä muuttaa, saattaa ainoaksi vaihtoehdoksesi jäädä irtiotto Suomen arjesta. Espanjan Benalmadenassa sataa syyskuussa keskimäärin 5 päivänä, kun Helsingissä vastaava luku on 15. Alkaako kuulostaa lupaavalta?

Tagged with →