Aika ajoin tietoomme kantautuu mahtavia blogeja, joissa Torista löydettyjä aarteita on entisöity, otettu uudenlaiseen käyttöön tai sijoitettu sisustukseen ihan sellaisenaan. Keräsimme listan innostavista blogeista, jotka tarjoavat ihania ideoita muillekin Toria hyödyntäville sisustajille.

Essi decoreeraa: kirppislöytöjä ja unelmatalon sisustusta
Jyväskyläläinen Essi on juuri muuttamassa opiskelijakaksiosta 50-luvun taloon, joten remppahommat ja monipuoliset sisustusratkaisut tulevat olemaan esillä tässä blogissa entistä enemmän!

Essi on niin kirpputorien kuin sisustuslehtienkin suurkuluttaja, ja nauttii kotimaisesta designista. Torista Essi etsii tällä hetkellä erityisesti hyllyjä, jotka sopivat sekä omaan että puolison makuun.

Screen Shot 2016-05-27 at 16.07.37

Kuistin kautta: modernia, selkeälinjaista ja laadukasta
Heidin ja hänen perheensä uusi talo valmistui Espooseen tämän vuoden alussa. Valkoista väriä, avaraa interiööriä ja klassista ajattomuutta suosiva Heidi löysi Torista pitkään haaveissaan olleet design-tuolit, jotka istuvat uuden keittiön ilmeeseen kertakaikkisen kauniisti.

Sisustusjuttujen ohessa kolmekymppinen äiti fiilistelee blogissaan perheeseen, matkailuun ja tyyliin liittyviä aiheita upeilla kuvilla varustettuna!

Kuistin kautta

Neiti Kumma: antiikkia ja askartelua vuokratussa kimppakämpässä
Neiti Kumma ja hänen siskonsa Neiti M. ihannoivat antiikkista tyyliä. He sisustavat kirppislöydöillä ja ottavat vanhoja tavaroita rohkeasti uuteen käyttöön!

Muun muassa Torista bongattu rikkonainen lintuhäkki sai siskosten parvekkeella uuden elämän persoonallisena kukkatelineenä. Blogin runsaassa kuvituksessa seikkailee myös joukko somia kissoja.

Kumma koti

Erikoismaininta: Uino-blogi
Suomen suosituimpiin lifestyle-blogaajiin lukeutuva Aino kirjoittaa blogissaan monipuolisesti tyylistä, kauneudesta, ruoasta, matkoista, ihmissuhteista ja onneksemme ajoittain myös sisustuksesta.

Aino asuu avomiehensä ja koiransa kanssa tyylikkäässä kerrostaloasunnossa, jonka olohuoneen muhkea sohva ja linjakas ruokapöytä ovat Torista peräisin. Onpa Aino aikanaan omistanut Torille kokonaisen postauksenkin!

Uino

Onko sinulla meille lisää blogivinkkejä? Jätä linkki kommentteihin tai kirjoita meille Facebookissa tai Twitterissä!

Tagged with →