Kiinnostaisiko Kuningas Litmasen pelipaita nimmarilla? Tai Arman Alizadin huivi miehen Viimeiseltä ristiretkeältä? Kenties Sami Hedbergin rakas Seagulls-korispaita tai ehkä ripaus tähtimeininkiä Isac Elliotin rotsin mukana?

Olemme saaneet Nenä-Toriin paljon mielenkiintoisia esineitä, joita tunnetut suomalaiset ovat lahjoittaneet myytäväksi Nenäpäivän hyväksi. On ihan mahtavaa, että mukana on hyvä liuta ykkösrivin julkkiksia!

Ja parasta tietysti on, että joka sentti näistä Tori-kaupoista menee lyhentämättömänä niille, jotka rahoja juuri nyt kaikkein eniten tarvitsevat: kehitysmaiden lapsille. 

On ollut ilo huomata, että hyvän tekeminen kiinnostaa suomalaisia. Torissa on nimittäin käynyt aikamoinen kuhina julkkistuotteiden ympärillä: kaikkein vilkkaimmin tarjouksia on tehty Isac Elliotin takista ja Robinin t-paidasta. Ja vielä ei ole liian myöhäistä korottaa panoksia: tarjouksia nimittäin voi tehdä 15.11.2015 saakka.

Käy siis katsomassa, mitä kaikkea hauskaa Nenä-Torissa on myynnissä, ja muista katsoa myös perjantaina 6.11. Nenäpäivä-show Yle TV2-kanavalla! 

Nenä-Torin julkkistuotteet: http://www.tori.fi/koko_suomi?w=3&cg=0&ca=5&aid=857399