Tori ei ole enää vain tavaroiden kauppapaikka, vaan nykyisin meillä tarjotaan ja haetaan myös monenmoisia palveluita. Tekijöitä on amatööreistä ammattilaisiin ja hinnat lähtevät ilmaisesta ylöspäin. Keräsimme muutamia tärppejä valikoimasta!

Juhlapalvelut

Juhlissa riittää järjesteltävää, joten tee itsellesi palvelus ja ulkoista jotakin! Miltä kuulostaisi vaikkapa osaava valokuvaaja, upea tilauskakku tai takuulla vieraita viihdyttävä karaoke?

Menopelien huolto

Ainakin autonomistajat tietävät, että joskus asiat eivät toimi kuin rasvattu. Jos et tahdo liata omia käsiäsi, löytyy Torin kautta apuvoimia muun muassa auton huoltoon, renkaanvaihtoon sekä pyörän kunnostamiseen.

Kodin palvelut

Kaikkea ei tarvitse osata ja jaksaa tehdä itse – edes omassa kodissa. Nosta siis jalat reippaasti pöydälle ja tilaa apua esimerkiksi tylsiin siivoustehtäviinpienremontointiin ja pihatöihin tai uhkaavasti lähestyvään muuttoon.

Tekninen tuki

Jos ATK-taitosi rajoittuvat netissä surffailuun ja uusien mobiilisovellusten lataamiseen, saatat ajoittain tarvita ulkopuolista tukea. Torin digivelhot rientävät apuusi, oli kyse sitten kenkkuilevasta tietokoneestapuhelimen hajonneesta näytöstä tai kotisivujen tarpeesta.

Ehkä sinullakin on joku taito, jota voisit tarjota kanssaihmisten hyödyksi taskurahaa vastaan? Selaa rohkeasti apua tarvitsevien ilmoituksia tai jätä omasi!

Tagged with →