Tori on perinteisesti koettu yksityishenkilöiden välisenä käytetyn tavaran kauppapaikkana. Moni ei ehkä tiedä, että yksityishenkilöiden välisen vertaiskaupan lisäksi Torissa toimii myyjinä myös Tori-kauppoja, joiden myymät tuotteet ovat lähtökohtaisesti aina uusia – ihan kuten kaupasta ostetut tavarat yleensä ovat.

Kun Torin aktiivinen käyttäjä, Rasmus, muutti Espanjan komennukselta takaisin Suomeen, oli hänellä edessään uuden kodin kalustaminen. Rasmus otti haasteen vastaan ja lähti sisustamaan kotiansa Tori-kauppojen valikoimaa hyödyntäen. Alla Rasmuksen kokemukset sisustusprojektin toteuttamisesta.

Tori-kauppojen kalustevalikoimaa hetken selailtuaan Rasmus päätti ottaa yhteyttä seuraaviin myymälöihin tarkempia tuotetietoja pyytääkseen; Indecoria Itäkeskus, Sohvashop Tuusula ja Kodin1 Espoo.

Sain vastaukset tuotekyselyihini erittäin nopeasti! Päätin hankkia sohvan Sohvashopilta, jossa kävin paikan päällä tekemässä valintani. Heidän laaja ja edullinen valikoimansa helpotti päätöksentekoa. Sohva toimitettiin kotiini sovittuna päivänä. Kätevää!

Tämä upea ja lokoisa sohva löytyi Sohvashopin valikoimasta.

Sängyn hankinta on iso ja tärkeä hankinta, ja sängyn odotetaan olevan laadukas ja kestävä. Sänkykaupoilla Rasmus kulki neitseellisellä maaperällä eli hänellä ei ollut aiempaa kokemusta vastaavasta hankinnasta.

Minulle kyseessä oli ensimmäinen ostamani sänky, enkä voisi olla tyytyväisempi valintaani! Indecorian Itäkeskuksen myymälässä sain lämminhenkistä ja asiantuntevaa palvelua, jonka avulla tarpeisiini sopiva ja kohtuuhintainen sänky löytyi nopeasti! Sänky toimitettiin kotiini sovittuna päivänä ja se kannettiin makkariin asti – tämä on todellista avaimet käteen -palvelua!

Rasmus oli huomannut sängyn Torissa ja lopulta hän päätyi ostamaan juuri kyseisen myyntikappaleen. Indecoria helpottaa asiakkaan talouden tasapainoilussa tarjoamalla joustavia maksuratkaisuja asiakkaan budjettia silmällä pitäen. Sopivalla maksuerällä Rasmus sai kotiutettua juuri hänen tarpeitaan vastaavan sängyn.

Sänky näyttää upealta makkarissa ja sängynpäädyn valot ovat loistavat iltalukemiseen.

Kun ns. pakollisista hankinnoista oli jäljellä enää ruoka- ja sohvapöytä, Rasmus klikkasi Kodin1:n Tori-sivulle.

Tori-ilmoituksista oli ohjaus Kodin1-verkkokauppaan, jossa oli valtavasti valikoimaa! Tuotteiden suodatus ja selaaminen hakukriteerien perusteella oli helppoa ja ostoprosessi sujui mutkitta. Tuotteet toimitettiin kotiini muutamassa arkipäivässä ja kuljetusliike soitti vielä toimituspäivän aamuna, että mikä kellonaika minulle parhaiten sopisi. Toista oli palvelun laatu, kun asuin Espanjassa!

Jalat kiinni pohjaan ja ruokailuryhmä oli valmiina käyttöön.

Tori-kaupat myyvät Torissa lähtökohtaisesti aivan uusia tuotteita, joiden joukossa olevista poistoeristä, myymäläkappaleista ja tarjoustuotteista voi tehdä poikkeuksellisen upeita ja huokeita löytöjä. Kauppiaiden kanssa tehdyissä kaupoissa sovelletaan aina kuluttajansuojalakia, toisin kuin yksityishenkilöiden välisessä vertaiskaupassa. Tähän nojaten voi turvallisin mielin tehdä hintavampiakin hankintoja, kuten sänky tai sohva. Tutustu Tori-kauppoihin!