Voisin sanoa olevani Torin tehokäyttäjä. Sen lisäksi, että työskentelen Torin tuotekehitystiimissä, pengon Toria mielelläni myös vapaa-ajallani. Vuosien varrella olen sekä myynyt että ostanut Torin kautta monenlaista: lastenvaatteita ja -tarvikkeita, huonekaluja, kodinkoneita, elektroniikkaa, kirjoja ja leffoja. Lisäksi olen myynyt mm. polkupyöräni, auton kahdesti ja antanut asuntoni vuokralle Torissa.

Eniten olen yllättynyt hauskoista kohtaamisista osto- ja myyntitilanteissa.

Esimerkiksi isompaa televisiota ostaessani päädyin noutamaan sitä nuoren miehen kodista, joka oli juuri myyty, sillä hän oli muuttamassa kimppaan naisystävänsä kanssa. Sain ostosten lomassa kuulla heidän suhteensa ja tulevan elämänmuutoksensa eri vaiheista. Poistuin uutta tv:tä sekä kiinnostavaa elämäntarinaa rikkaampana.

Toisella kerralla laitoin itse myyntiin Taalari-kynttilänjalan, joka ehti olla Torissa kokonaiset kolme kuukautta, kunnes sain viestin tutunnimiseltä henkilöltä. Sähköpostiosoitteen perusteella tunnistin hänet työkaverikseni 15 vuoden takaa! Kynttilänjalka sai uuden kodin ja noudon yhteydessä sain terveiset myös monilta muiltakin vanhoilta tutuilta.

Severin kynttilänjalka

Severin myymä kynttilänjalka, jonka kolmen kuukauden myyntiajan jälkeen yllättäen päätyi ostamaan ex-työkaveri vuosien takaa!

Tällaisia kohtaamisia ei olisi perinteisessä myymälässä tai verkkokaupassa syntynyt. Väitänkin, että ekologisuuden ja helppokäyttöisyyden lisäksi ainutlaatuista Torissa on juuri sen synnyttämä yhteisöllisyys ja mahdollisuus tavata mielenkiintoisia ihmisiä, joita muuten ei todennäköisesti tapaisi.

Onko sinulla vastaavia kokemuksia? Jaa omasi vaikka kommenteissa!

Tagatty avainsanoilla →