Löysitkö Torista upean senkin, mutta se on ihan liian suuri autoosi? Hyviä uutisia: kuljetuspalvelut löytyvät Torin sivuilta siinä missä asuntolainat, autorahoitukset ja kotivakuutuksetkin. 

Torin käyttäjät ovat kautta aikain kaipailleet apua kuljetusten, vakuutusten tai muiden hankintoihinsa liittyvien palveluiden kanssa. Tori onkin kerännyt ympärilleen joukon laadukkaita palveluntarjoajia ja rahoituslaitoksia tekemään elämästä taas hitusen helpompaa.

Löysitkö Torista komean kulmasohvan, mutta se onkin kovin kaukana? Torin kumppaneiden avulla liikkuvat vähän isommatkin tavarat eri puolille maata.

Screen Shot 2017-01-26 at 18.36.44

Entä oletko etsimässä uutta asuntoa? Kun sopiva koti osuu kohdalle, on aika kartoittaa asuntolainatarjontaa. Torin asuntoilmoituksista pääset suoraan kumppaniemme asuntolainatarjousten äärelle. Sieltä löydät itsellesi sopivimman lainan ja edullisimmat lainaehdot.

Ja vertailu tietysti kannattaa, vaikkei mitään olisi ostamassakaan.

Voisi olla hyvä ajatus tehdä lompakolle palvelus ja kilpailuttaa esimerkiksi sähkösopimus entistä fiksummaksi! Sekin onnistuu suoraan Torin asutonilmoituksesta.

Ja mikäli löydät sen juuri sopivan vaihtoauton Torista, löydät suoraan autoilmoituksesta yhtä sopivan autorahoituksen kuin vakuutuksenkin uudelle menopelillesi.