Oletko aikeissa kohottaa kuntoasi, ehkä pudottaa muutaman kilonkin? Haluaisitko aloittaa uuden harrastuksen? Vai kaipaatko vaihtelua ihan muuten vaan?

Elämänmuutoksissa tarvitaan usein uutta tavaraa. Torin aktiivikäyttäjät jo tietävätkin, että aina ei kannata rynnätä kauppaan, kun vastaavat, hyväkuntoiset ja käytetyt ovat muutaman klikkauksen päässä Tori.fi:ssä. Nyt on loistotilaisuus päästä hommasta vielä helpommalla – anna Löytäjät-ohjelman etsiä puolestasi juuri se, mitä tarvitset!

Löytäjät on MTV:n uusi ohjelmasarja, jossa juontajat Uolevi ja Hanna-Riikka seikkailevat tavaroiden maailmassa.

Kunkin jakson alussa tavataan päähenkilö ja kuullaan, mitä hän tarvitsee ja paljonko hankinnat saavat maksaa. Juontajat ryhtyvät molemmat tahoillaan kokoamaan sopivaa pakettia Tori.fi:stä, ja lopulta koittaa valinnan hetki: kumman juontajan valinnat miellyttävät päähenkilöä enemmän? Toiselle juontajalle jäävät kamppeet käteen, mutta ei hätää, hän panee ne myyntiin Toriin.

Jos kaipaat suureen tai pieneen elämänmuutokseesi jotakin tavaraa, lähde hyväntuuliseen leikkiin mukaan! Löytäjiä kuvataan loppukesällä ja ohjelma tulee ulos Ava-kanavalla marraskuussa 2014.

Kerro hieman itsestäsi ja tavoitteestasi ja hae mukaan sähköpostilla osoitteeseen: rekry@itv.com

Tagged with →