Työväen, opiskelijoiden ja muiden kevään ystävien suosikkijuhla vappu häämöttää jo tämän viikon kalenterinäkymässä. Kaveriporukoiden chattiryhmät täyttyvät suunnitelmista piknik-herkkujen suhteen ja sääennusteita kytätään iltapäivälehtien pääotsikoita myöten. Kenties olet kaiken tämän keskellä havainnut puutteita keväisiä ulkotilaisuuksia koskevassa varustetasossasi?

Eipä hätää – meiltä Torista löydät hyödyllisiä tuotteita vapun jokaiseen tarpeeseen!

1. Telttakatos

Sininen telttakatos

Porottaako aurinko paikkakuntasi puistoalueiden yllä joka ikinen vappu? Ei täälläkään. Näppärä telttakatos suojaa eväspöydän antimia sekä hilpeitä juhlijoita yllättäviltä sadekuuroilta, on helppo pystyttää ja mahtuu kokoon taitettuna kellarin perälle seuraavaa vappua odottelemaan.

Vinkki: jotkut myös vuokraavat telttakatoksiaan Torissa!

2. Kasattava ruokailuryhmä

Kasattava piknikpöytä

Nurmikolla pyöriminen on nuorison hommaa. Ruokaile siis tänä vappuna sivistyneesti pöydän ääressä! Tämä retkipöytä tuoleineen taittuu uskomattoman pieneen tilaan ja tarjoaa tukevan alustan niin tarjoiluastioille kuin skumppalaseillekin.

3. Ylioppilaslakki

lakki

Kaikki meistä kadottavat joskus jotakin – vaikka sitten hatun päästään. Jos vanha rakas lakkisi pääsi hukkumaan edellisvapun hulinoissa, käänny rohkeasti Toriin päin! Käytetty ylioppilaslakki on edullinen vaihtoehto, eikä hohda huomiota herättävän valkoisena kaveriporukkasi ajan patinoimien päähineiden keskellä.

4. Lumikola

Pieni lumikola

Nykyvappujen sääolosuhteisiin on suhtauduttava tietyllä varauksella. Eikö ystäväpiirisi kuitenkaan ole sokerista tehty? Vietetäänkö teidän vappunne puistossa keleistä riippumatta? Suomalaisella sisulla ja asiallisilla varusteilla tämä on varmasti mahdollista. Lisää siis selviytymispakettiisi kompakti lumikola, niin olet valmis ihan kaikkeen.

Toivotamme itse kullekin riemukasta ja manailustamme huolimatta aurinkoista vappua!

Tagatty avainsanoilla →