Taas on se aika vuodesta, kun koko porukka kerääntyy hieman liian ahtaisiin juhlatiloihin nauttimaan pipareista, glögistä ja railakkaista joululauluista. Jossain vaiheessa iltaa yksi seurueen jäsenistä katoaa väliaikaisesti ja paikalle saapuu aito alkuperäinen joulupukki, joka muistaa jokaista pienellä yllätyspaketilla. Illan päätteeksi kukin juhlavieras on hauskoja muistoja, useita kaloreita ja yhtä persoonatonta turhaketta rikkaampi.

Mitä jos yllättäisitkin ystäväpiirisi tänä vuonna toisenlaisella lahjalla? Secret Santa -konseptille monesti asetettu kimaltavaa pikkujoulumekkoakin tiukempi budjetti rajaa helposti pois kaikki hyödylliset, persoonalliset tai kantaaottavat lahjat. Onneksi Torin valikoimasta löytyy myös edullisempia vaihtoehtoja, jotka herättävät varmasti keskustelua juhlaväessä vielä seuraavankin vuoden pikkujouluissa!

Vain yhdellä eurolla Torista saa muun muassa seuraavaa:

PowerMax-vatsalihaslaite

powermax

Tämä on erinomainen valinta, mikäli kaveriporukkasi koostuu ihmisistä, jotka tykkäävät pitää huolta hyvinvoinnistaan tai mahdollisesti tarvitsevat kannustusta tammikuussa siintävää kuntokuuria ajatellen. Etenkin joulun herkuttelusesongin hitti, joka sopii kaikille iästä, sukupuolesta tai pohjakunnosta riippumatta.

Wurlitzer-kioskiautomaatti

kioskiautomaatti

Haluatko antaa jotain, mitä kellään ei varmasti vielä ole? Tämä retrohenkinen kioskiautomaatti jäähdytystoiminnolla on sellainen tuote. Tilanteeseen sopivilla hyllysisällöillä tästä tulee myös tulevien pikkujoulujen ja vaikka lastenjuhlienkin varma vetonaula.

Kolme serpentiinirullaa

serpentiini

Osa meistä ei vaan ole jouluihmisiä. Ota tilanne reippaasti haltuusi ja vaihda juhlanne teema joulusta esimerkiksi vappuun hauskoilla serpentiineillä. Todellinen omistautuja pyöräyttää pakettiin vielä pari pulloa simaa ja ottaa mukaansa asianmukaisen ylioppilaslakin.

Näiden käyttökelpoisten lahjavinkkien lisäksi Tori palvelee mielellään myös siinä tapauksessa, että itse saamastasi Secret Santa -paketista paljastui tänä vuonna jotakin vähemmän mieluisaa.

Iloista joulun odotusta kaikille tontuille ja tontunmielisille!

Klikkaa tästä, niin näet mitä kaikkea Torista tällä hetkellä saa vain yhdellä eurolla.

Tagatty avainsanoilla →